Smaller Default Larger

B-3

Andrija BAKI Đogani rođen 28. novembar 1971. u Beogradu. Od osme godine je živeo u Zemunu. Kao klinac bio je problematičan i lišavan slobode,o tome je otvoreno govorio u emisiji “Biseri” čiji je autor i voditelj Vanja Bulić.

Kasnije kreće sa plesom kod Đoleta, u plesnoj školi Đogani Fantastico. Devedesetih godina proglašavan je najboljim solo igračem, i sama grupa Đogani fantastico bila je dugi niz godina proglašavana najboljim plesnim klubom.

1996. godine Baki odlučuje da se oproba i u solo karijeri pevanjem, gde na svom albumu prvencu snima pesmu “pet minuta” koja je postala mega hit.

Zatim 1997. godine izlazi drugi po redu album, gde se pesma “olovna ruka” izdvaja i takođe postaje mega hit.

Treći album izlazi ratne 1999. godine na kom se nalazi puno hitova kao što su npr. Blokada, Keš, Mrak, Nikad više.

2001.izlazi četvrti album i na njemu se najviše izdvaja pesma “da nema me”. I onda ga nije bilo sve do 2007. godine.

Posle duže pauze izdaje svoj peti album i na njemu imamo hit “halo,halo”. Odlučio je da ponovo pauzira ali ovog puta tri godine, tako da 2010. godine izlazi album pod nazivom “Pazi”. U međuvremenu 1999. godine. Baki postaje tata prelepe devojčice Anđele koju, kako sada kaže nikada ne bi menjao ni za 20. sinova, koju je dobio sa tadašnjom suprugom Ivanom. Bili su 4 godine. u braku, ali nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima i zajedno brinu o detetu.

12.septembra.2010 godine Baki ulazi u Reality Show “Farma” gde osvaja srca velkog broja publike. Ulazi i u finale ali na žalost nije pobedio.

Negova facebook fan stranica : https://www.facebook.com/baki.b3.official

Share

Densomaniak Chat

Sviramo i ovde

Informacije

Info Email
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Chat room
Online

Status servera
On Air

Vremenska prognoza

Vic dana